9 Reacties

 1. Via internet kwamen we bij Tim van Unique Buitenleven terecht. We zijn op bezoek gegaan bij het bedrijf en thuis bij Tim. De ontvangst was allerhartelijkst en al gauw werden we enthousiast van het werk en de ideeen van Tim. We besloten om een kapschuur met veranda en schuur te laten bouwen als tuinafscheiding. De hele planning, communicatie, samenwerking en uitvoering verliep op prettige en professionele wijze. Tim en zijn collega Stefan hebben heel hard gewerkt in een periode met sneeuw, hagel en regen. Daarnaast zijn ze ook nog eens uiterst vriendelijk, correct en komt Tim zijn afspraken na. Waar vind je dat nog tegenwoordig? Het resultaat is een prachtige eikenhouten kapschuur met bijpassende rode oud-hollandse dakpannen. We zijn er erg blij mee! Bedankt voor de samenwerking Tim en Stefan en het prachtige resultaat! Groet Ingrid en Arjen

 2. Voorjaar 2013 hebben wij ons eiken tuinpaviljoen laten zetten door Unique Buitenleven.
  Een project waar wij professioneel geadviseerd en begeleid werden door Tim van Schijndel.
  Tim houdt net als wij van een persoonlijke aanpak en denkt mee met de ideeën, die wij voor het paviljoen hadden.
  Tim de oprichter van dit prachtige bedrijf die precies creëert waar wij in de vooraf gaande jaren naar op zoek zijn geweest.
  Waarom nu pas een recensie schrijven? Nu na ruim 3 jaar heeft het ontwerp en de gebruikte materialen zich voor 100% bewezen.
  Geen enkele eikenhoutenbalk, nokbalk, daksporen en schoren zijn krom getrokken. De gehele constructie met die prachtige pen en gatverbindingen zien eruit alsof het gisteren gebouwd is.
  De stalen kozijnen die erin geplaatst zijn hangen er net zo in als de dag dat ze afgemonteerd zijn.
  Na ruim 3 jaar heeft het eikenhout zijn karakteristieken uitstraling gekregen, werkelijk een lust voor het oog.
  Zelfs nog kortgeleden hebben wij het zoveelste compliment gekregen van enkele voorbijgangers.
  De complimenten zijn voor Tim en zijn medewerkers.
  Wij hopen dat Tim nog lang door gaat met het creëren van de prachtige eiken bijgebouwen.

 3. In 2015 heeft Unique Buitenleven in onze achtertuin een zeer moiie veranda/tuinschuur gebouwd, waar we met grote tevredenheid van genieten. We brengen nu veel meer tijd buiten door en krijgen vele positieve reacties van onze vrienden over dit mooie bouwwerk van Tim. Het was een genoegen om Tim dit werk te laten uitvoeren en raden hen 100% aan. Onze veranda/tuinschuur kun je zien op https://www.uniquebuitenleven.nl/project/tuinschuur-breda

  Harry en Judith Stevens te Breda

 4. Vanaf het eerste contact kwam UniQue Buitenleven, in de persoon van Tim, vertrouwd en deskundig over.
  Het ontwerp van ons tuinhuis en de realisatie hiervan is op een vakkundige manier tot stand gekomen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Ook de manier van communiceren en de omgang met elkaar hebben wij als zeer prettig ervaren! Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!!

 5. Na telefonisch informatie te hebben opgevraagd, kwam Tim bij ons thuis om onze wensen door te spreken. Daar bleek al heel snel dat we met een vakman te maken hadden. Luisterend naar onze wensen, adviezen geven begreep hij goed wat onze bedoeling was. Tim heeft prima werk geleverd. Aan de hele constructie is te zien dat hij erg secuur werkt en met hoogwaardige matrialen. Met hem is prima samen te werken. Komt afspraken na, staat je te woord als je vragen hebt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

 6. Ook in kleine tuinen creëert UniQue Buitenleven iets groots. De afwerking is perfect. Kleine details maken het geheel helemaal af.
  Echt top!! We genieten er dagelijks van.
  Groeten, Hans en Antonet

 7. Gewoon klasse , iedere gast in ons tuinhuis staat versteld van de kwaliteit die het uitstraalt . Een van de betere investeringen in ons leven ! Fam.Hegeman- Helmond

 8. UniQue buitenleven levert vakwerk! het was een prettige samenwerking en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Dit is nou vakmanschap. Bedankt. Groeten, Fam. v Tilburg

 9. Vorig jaar april besloten wij om de tuin eens drastisch aan te pakken. Onze wens was om droog in onze tuin te kunnen zitten, in de vorm van een veranda / kapschuur. Na grondig speurwerk kwamen wij via internet op de website van Unique Buitenleven, waarop diverse referentie projecten stonden. Deze reeds gerealiseerde projecten spraken ons qua materialen en bouwstijl erg aan. Het telefonisch contact verliep erg soepel en Tim kwam nog dezelfde week in de avonduren bij ons op bezoek om onze wens aan te horen en te vertellen wat hij hierin kon betekenen. Al snel nam Tim contact met ons op dat hij diverse ontwerpen had getekend, professioneel uitgewerkt in 3D. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een kapschuur van robuust Frans eiken met dubbelzijdig zwart gepotdekselde delen, geplaatst op hardstenen poeren. Tevens maakte Tim er voor ons een bijpassende buitenkeuken bij, incl. Boretti kookunit en hardstenen aanrechtblad.
  De realisatie verliep zoals afgesproken: Perfect! Omdat de samenwerking zo uitstekend verliep en ons gevoel bij Unique Buitenleven zo goed was, hebben wij hierna besloten om door Unique Buitenleven ook 2 landhekken, uitbouw van het huis (incl. Gepotdekselde delen) en vlonderterras te laten realiseren. Wij hebben Unique Buitenleven ervaren als echte professionals, die enkel werken met hoogwaardige materialen. Daarnaast verloopt de communicatie soepel en duidelijk! In onze ogen een zeer prettige samenwerking!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.