Kapschuur op maat

UniQue Buitenleven ontwerpt en vervaardigd kapschuren op maat. Deze zijn robuust en afgewerkt tot in de kleinste details. Wij maken uitsluitend gebruik van traditionele verbindingen met hoogwaardige materialen. Of u nu een klein of een groot model wilt.

Houten kapschuur

Een houten kapschuur is een open houten schuur. Vaak wordt er gebruik gemaakt van 2 zijwanden. Deze zijwanden kunnen opgemetseld worden of vervaardigd met houten Zweeds Rabat delen. De Zweeds Rabat delen (hoogste kwaliteit) die wij adviseren zijn zwarte gegronde grenen planken of eiken planken.

Het materiaal gebruik hangt samen met de stijl die uw kapschuur moet krijgen. Zo kunt u er voor kiezen om uw kapschuur te laten rusten op natuurstenen sokkels. Dit maakt uw kapschuur statig en robuust. Bij UniQue Buitenleven maken wij uitsluitend gebruik van het hoogste kwaliteit materiaal. Het materiaal moet duurzaam en robuust zijn. De balken/staanders zijn vrijwel nooit smaller dan 19×19 cm geschaafd eikenhout.

UniQue Buitenleven ontzorgt het gehele traject. Van Grondwerk en fundering tot de laatste dakpan of rietvorts. Ook elektriciteit voor bijvoorbeeld heaters worden aangesloten. Wij zorgen voor de kleinste details.  Mocht u geïnteresseerd zijn in een kapschuur, wij adviseren u graag over de mogelijkheden in een gesprek.

Kapschuur ontwerp

Een kapschuur is een bijgebouw waarvan het ontwerp al tientallen jaren terug in de tijd gaat. Je ziet dit ontwerp met regelmaat bij boerderijen staan. Vroeger diende de kapschuur voornamelijk als functioneel bijgebouw. Een bijgebouw waar landbouwvoertuigen werden opgeslagen. Door de hoge voorzijde was het gemakkelijk landbouwvoertuigen te stallen. ­­­

De ambacht van het verleden wordt weer gebruikt in de hedendaagse bouw. Stijlen die door onze voorouders zijn bedacht. Het gebruik van duurzaam en stijlvol materiaal zoals eikenhout. De ambacht van toen in een nieuw jasje. De kapschuur is hier een groot voorbeeld van. De functie van is alleen veranderd.

Onze missie; het buitenleven centraal stellen. Genieten van het buitenleven wanneer het kan. Ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw keuken of woonkamer aangekleed naar uw wensen. Maar wanneer het weer het toe laat, is er toch niets fijner dan de buitenlucht. Een kapschuur die naadloos aansluit op uw wensen. Passend bij uw huis en tuin, een extra plek waar u heerlijk kunt genieten. Noem het luxe noem het premium.

Een kapschuur voor ieder seizoen.

Het buitenleven centraal stellen in de zomer, herfst, winter en lente. Nederland is mooi maar het weer helaas niet altijd.  Om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven zijn er verschillende toepassing die het verblijven aangenaam maken. Glazen wanden die de harde wind tegenhouden. Heaters en houthaarden die het behaaglijk maken. Of een tip van UniQue Buitenleven warme dekens onder het genot van warme chocolade melk of Gluhwein.

Voorliefde voor eiken

Eiken zorgt voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Eiken hout is een hardhoutsoort. deze is zeer duurzaam en onderhoudsvrij. Eiken leeft, hoe ouder het hout des te meer karakter. Het hout wat gebruikt wordt is van de beste top kwaliteit.

De eiken houten constructie wordt in onze werkplaats voorbereid. Het plaatsen duurt maar enkele dagen. Wij zijn een ambachtelijk en gespecialiseerd bedrijf volledig gericht op eiken houten bijgebouwen wellicht wilt u eens kennis maken?

Wij streven naar uiterste perfectie maar wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. U kunt bijons terecht voor al uw vragen, want daar helpen wij graag bij. Wilt u graag een 3D impressie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kapschuur plaatsen en levertijd

UniQue Buitenleven is jong Brabants bedrijf waarbij premium kwaliteit hoog in het vaandel staat. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; aan ieder detail is gedacht.  Door onze Brabantse afkomst zijn wij momenteel werkzaam in de regio’s Den Bosch, Eindhoven, Breda & Nijmegen. Naast deze regio’s plaatsen wij uw houten kapschuur op maat door heel Nederland.

 

Levertijd Kapschuur

Wij leveren binnen 6 tot 12 weken. Echter is dit afhankelijk van de grootte. Wanneer de lente weer in zicht is, staat het buitenleven centraal. Voor alle tuincentra zijn dit drukke tijden, dit geldt ook voor ons. Streven naar uiterste perfectie staat bijons centraal maar ook naar een snelle service. Mocht u aankomende lente heerlijk willen genieten van uw eigen  kapschuur dan helpen wij u graag bij uw oriëntatieproces.

Plaatsen Kapschuur

UniQue buitenleven ontzorgt u. Wij bieden het totaal plaatje aan. Van grondwerk en fundering tot de laatste dakpan of rietvorst. Het verzorgen van verlichting en heaters valt ook onder onze service. Het plaatsen duurt maar enkele dagen. Deze looptijd is kort omdat wij de houten constructie voorbereiden in de werkplaats. De houten constructie staat binnen 1 dag. Overige werkzaamheden zoals wanden en dakpannen worden binnen enkele dagen afgerond.

Voorbeeld kapschuren

kapschuur-uniquebuitenleven-3D

Eiken Kapschuur Crayford

Crayford is vrijwel hetzelfde model als Harlow. Het verschil zit hem in het opslaggedeelte. Naast deze praktische optie, biedt Crayford een aanzicht met meerdere details. Details die dit model bijzonder maken.

kapschuur-uniquebuitenleven-3D2

Eiken Kapschuur Harlow

Een kapschuur staat bekent om zijn 2 verschillende dakvlakken. Door deze constructie krijgt u een landelijk uitstraling. De eiken balken zorgen voor een tijdloos en sfeervol aanzicht in uw tuin.