Houten gastenverblijf; ontvang uw gasten in stijl.

Ontvang uw familie en vrienden in een houten gastenverblijf van UniQue Buitenleven. Met een sfeervol houten gastenverblijf geeft u uw gasten het gevoel dat ze heerlijk op vakantie zijn. U kunt uw gastenverblijf geheel naar wens inrichten. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van afzonderlijke ruimtes, heeft u de mogelijkheid om het houten gastenverblijf in te delen met een keuken en/of toilet. Een open veranda-gedeelte biedt uw gasten de gelegenheid om heerlijk te kunnen ontspannen en genieten van al het ambachtelijke vakmanschap. Onze gastenverblijven bieden u de mogelijkheid om uw gasten in een authentieke sfeer te laten verblijven.

gastenverblijf-3D-uniquebuitenleven3

Model Lancaster

Investeren in een gastenverblijf is investeren in uw gasten. Geef uw gasten een warm welkom. De houten balken zorgen voor een sfeervolle uitstraling en de raampartijen voor een natuurlijk lichtinval.

3D-impressies-uitgeknipt

Model Sheffield

Dit gastenverblijf is het neusje van de zalm. Een UniQue ontwerp met een robuust en statige uitstraling. Sheffield biedt u voldoende ruimte met daarnaast een riante veranda. Een bijzondere verblijf om uw gasten te ontvangen.