Voorliefde voor eiken

 

Wij houden van hout! Sinds 2011 zijn wij een gespecialiseerd bedrijf in het vervaardigen van hoogwaardige houten bijgebouwen. Wij streven naar volledige ontzorging. Wanneer wij een houten bijgebouw realiseren is dat van begin tot eind en verder. Advies geven staat bijons centraal. Met passie en vakkennis informeren wij u graag naar de mogelijkheden.

Een belangrijk onderwerp in het besluitproces is het materiaalgebruik. Welk materiaal vindt u mooi, wat past bij uw huis & wat is onderhoudsvrij? Zoals de titel het al aangeeft, wij houden van eikenhout. Eikenhout straalt warmte uit en is onderhoudsvrij. De Eiken bijgebouwen van UniQue Buitenleven zijn volledig handgemaakt. Dit zorgt voor unieke details en een authentieke uitstraling. De eiken bijgebouwen van UniQue Buitenleven staan als een huis. Eikenhout is is robuust en hard.

De bovenstaande eiken bijgebouwen zijn afgelopen jaren gerealiseerd. Deze zijn vrijwel allemaal vervaardigd in eikenhout. Het is ook mogelijk om houtsoorten te combineren. Deze 3D impressies zijn ontwerpen en gemaakt voor de klant. Wanneer u geïnteresseerd bent in een 3D impressie kunt u telefonisch contact opnemen.